Kalkan Tatil Evleri




Antalya’nın en güzel tatil beldeleri arasında yer alan Kalkan Antalya ve Fethiye arasında yer alan eski bir Rum köyüdür. Kalkan tertemiz denizi ve sıcak kumsalları, eşsiz koyları ve mağaraları, yemyeşil doğası ile misafirleri karşılamaktadır. Kalkan’da tatil yapan misafirler otel motel, Kalkan kiralık villa ve Kalkan tatil evlerinde konaklamaktadır.

Kalkan tatil evleri emlak ve turizm şirketleri tarafından hazırlanarak misafirlere sunulmaktadır. Dayalı döşeli evler Kalkan tatil beldesinin en güzel konumlarında yer almaktadır. Misafirlerin ihtiyaç ve zevklerine göre denize sıfır, deniz manzaralı, deniz kıyısında, Kalkan tatil beldesi merkezinde, merkezden uzak tatil evleri arasından misafirler istediklerini seçmektedir.

Kalkan’da tatil yapan misafirler tatil evlerinde ev ortamı sıcaklığında özgür bir tatil yaşamaktadır. Tatil evlerinin  1, 2, 3, 4 yatak odalı olan tipleri bulunmaktadır. Tatil evlerinin bahçe içerisinde, apartman dairesi, mutaassıp aile isteklerine uygun tipleri vardır. Evlerin içerisinde tüm beyaz eşyalar, tv, dvd, internet bağlantısı, konforlu oturma grupları, geniş ve ortopedik yataklar, temiz havlu ve nevresim takımları, her türlü mutfak araç ve gereçleri yer almaktadır. Tatil evleri misafirlere temiz bir şekilde teslim edilmekte, haftada bir gün temizlik hizmeti verilmektedir.

Kalkan tatil evlerinde dolu dolu bir tatil yaşayan misafirler denize girmekte, güneşlenmekte, ada ve koy gezileri yapmakta, doğa içerisinde yürüyüş yapmakta, istedikleri zaman evde istedikleri zaman Kalkan tatil beldesinde zaman geçirmektedir. Misafirler yemek ihtiyaçlarını isterlerse tatil evinde, isterlerse tatil beldesi restoranlarında gidermektedir.

Tatil evinde kullanılan elektrik, su, gaz gibi giderler için ek bir ücret talep edilmemektedir. Emlak ve şirketlerine gidilerek veya internet üzerinde yer alan web sitelerinden rezervasyon işlemi gerçekleştirilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder