Burhaniye’de Tatil


Yaz mevsimi geldiğinde tatil planları yapılmakta ve Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinde tatil yapılmaktadır. Tatilciler deniz, kum ve güneşin keyfini yaşamaktadır.  Türkiye’de tercih edilmeye başlayan villa tatili nedeni ile emlak ve turizm şirketleri kiralık villa hazırlamakta ve misafirlere sunmaktadır. Kiralık yazlık villa sunulan tatil beldeleri arasında Balıkesir’in şirin ilçesi Burhaniye de yer almaktadır. Burhaniye villaları tatil beldesinin en güzel konumunda bulunmaktadır.

Burhaniye’de villada tatil yapmak isteyen misafirler internet üzerinde yer alan web sitesinden hızlı ve kolay bir şekilde villa seçimi yapmaktadır. Geniş aile, çekirdek aile, mutaasıp aile, balayı çifti, arkadaş grubu ihtiyaçlarına yönelik farklı özellikte villalar web sitesinde yer almaktadır. Web sitesi üzerinde villa özellikleri hakkında bilgiler, villa fotoğrafları, villa sezon fiyatları ve sezon bilgileri vardır. Misafirler zevk ve ihtiyaçlarına göre tatil villası seçerek villa rezervasyonunu yapmaktadır. Tatil başladığında internet üzerinden fotoğrafları görülerek seçilen villa misafirlere temiz bir şekilde verilmektedir. Elektrik, su gibi giderler için ek bir ücret talep edilmemektedir.

Burhaniye kiralık villaları dayalı döşeli olarak misafirlere teslim edilmektedir. Villa içerisinde bulunan tüm odalar ve salon klimalıdır. Salon, yatak odaları, açık Amerikan mutfak, banyo ve wc yer almaktadır. Mutaasıp aileler için hazırlanan villaların bahçesi ve yüzme havuzu korunaklı olup dışarıdan görülmemektedir.  Balayı çiftleri için sessiz sakin konumda, denize sıfır veya deniz manzaralı villalar sunulmaktadır. İkiz villa, müstakil villa, özel yüzme havuzlu, ortak yüzme havuzlu villa tipleri bulunmaktadır.

Burhaniye yazlık villa misafirleri gönüllerince, ev ortamı sıcaklığında, özgür bir tatil yaşamaktadır. İsteyen misafirlere araç hizmeti, havaalanı transfer hizmeti verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder