Fethiye Villa Kiralama


Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Muğla Fethiye Ölüdeniz ile bilinmektedir. Ölüdeniz dört mevsim sakin, dalgasız, durgun olması nedeni ile bu ismi almıştır. Fethiye her yıl binlerce misafire eşsiz ve unutulmaz bir tatil sunmaktadır. Fethiye tatili yapan misafirler otel, motel, pansiyon, Fethiye kiralık villa ve Fethiye tatil evlerinde konaklamaktadır.

Fethiye büyüleyici doğası, kilometrelerce uzanan kumsalları, sıcak güneşi, serin suları ile misafirlerin aradığı tatil mekanları arasındadır. Fethiye kiralık villada konaklayan misafirler hem eğlenmekte hem dinlenmekte, konforlu bir tatil yaşamaktadır. Fethiye kiralık yazlık villa hizmeti sunan emlak ve turizm şirketleri herkesin zevkine, ihtiyacına uygun villa sunmaktadır. Misafirler emlak ve turizm şirketleri ofisinden veya internette yer alan web sitesi üzerinden rezervasyon gerçekleştirmektedir.

Fethiye villa kiralama hizmetinde istenen gün sayısı kadar kiralama yapılmaktadır ve villalar temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Rezervasyon sırasında belirtilen ücret dışında elektrik, su gibi giderler için ek bir ücret talep edilmemektedir. Haftada bir gün villa temizlik hizmeti, günde bir kez bahçe ve havuz temizlik ve bakım hizmeti verilmektedir. İsteyen misafirlere havaalanı transfer hizmeti, kiralık araç hizmeti sunulmaktadır.

Fethiye kiralık villa tatili yapan misafirler gönüllerince bir tatil yaşamakta, istedikleri zaman uyanmakta, istedikleri zaman kahvaltı etmekte, istedikleri zaman Fethiye plajlarında veya kiralık yazlık villa havuzunda serinlemekte, güneşlenmektedir. Fethiye tatilinde hem eğlenilmekte hem dinlenilmektedir. Fethiye kafe, bar ve diskolarında eğlenen misafirler, Fethiye restoranlarında leziz deniz ürünleriyle donatılan masada yemek ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yamaç paraşütü, dalış ve su sporları, doğa yürüyüşü, ada ve koy gezileri, kültür gezileri Fethiye’de yapılan aktiviteler arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder