Dalyan’da Tatil


Akdeniz Bölgesinin eşsiz tatil beldeleri arasında yer alan Dalyan, Muğla ili Ortaca ilçesinin şirin tatil beldesidir. Dalyan aynı zamanda dünyaca da ünlü bir tatil beldesidir. Dalyan’da bulunan İztuzu plajı caretta caretta kaplumbağalarının yumurta bıraktığı plaj olması nedeniyle dünyanın ilgi odağı olmuş ve koruma altına alınmıştır.

Muğla Dalyan’a gelen misafirler dolu dolu bibr tatil yaşamaktadır. Dalyan’ın sahip olduğu doğal güzellikler, pırıl pırıl deniz, kültürel miraslar turizm açısından önemli bir belde olmasını ve sürekli gelişmesini sağlamıştır. Bu güzel ortamda misafirlere eşsiz bir tatil yaşamaktadır.

Dalyan misafirleri otel, motel, pansiyon, Dalyan kiralık yazlık villa, Dalyan kiralık evlerde konaklamaktadır. Kiralık yazlık villa hizmeti emlak ve turizm şirketeri tarafından verilmektedir. Dalyan’ın en güzel konumlarında, farklı özelliklerde kiralık yazlık villalar bulunmaktadır. Misafirler emlak ve turizm şirketlerinin web sayfasından villa seçimi ve rezervasyonunu yapmaktadır. Dalyan kiralık villa fotoğrafları, villalar hakkında tüm bilgiler, villaların fotoğrafları, sezon bilgileri, sezon fiyatları web sayfası üzerinde yer almaktadır.

Dalyan kiralık yazlık villa misafirleri web sayfasından seçerek rezervasyon yaptırmış oldukları villada tatile başlamaktadır. Villalar dayalı döşeli ve temiz bir şekilde misafirlere teslim edilmektedir. Villa içerisinde konforlu oturma grupları, geniş ve rahat yataklar, beyaz eşyalar, mutfak araç ve gereçleri, televizyon, dvd., bulunmaktadır. Haftada bir gün villa temizlik hizmeti sunulmaktadır. Özel yüzme havuzlu, ortak yüzme havuzlu villa seçenekleri vardır. Her bütçeye uygun, misafirlerin ihtiyaçlarına uygun villa seçenekleri vardır.

Dalyan kiralık villa misafirleri villaları istediği gün sayısı kadar kiralamaktadır. Beş yıldızlı otel konforunda özgür bir tatil yaşamaktadır. Zamanlarını istedikleri şekilde değerlendirmekte istedikleri zaman Dalyan plajında, istedikleri zaman villa havuzunda serinlemekte, güneşlenmektedirler. Dalyan tatil beldesinde mağaza, market, disko, bar, kafe, restoran, seyahat acentesi gibi mekan ve işletmeler bulunmaktadır. Misafirler Dalyan’da sayısız aktivite yapmaktadır. Kültür turları, tekne ile ada ve koy gezileri, dalış ve su sporları, rafting, foto safari Dalyan’da yapılan aktivitelerden bazılarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder