Kalkan Villa Tatili

Resim yazısı ekle

Antalya’nın en güzel tatil beldeleri arasında yer alan Kalkan’da kiralık villa tatili yapılıyor. Dünyaca ünlü tatil beldesinde tatil yapan misafirler dayalı döşeli, konforlu, lüks villada yaşarken Kalkan beldesinde de sayısız etkinliğe katılıyor, eşsiz bir tatil yaşıyor.

Türkiye’nin Akdeniz ve Ege bölgelerinde yer alan kiralık yazlık villar, villa arayan misafirler için yazlık villam web sitesinde yer almaktadır. Kalkan kiralık villaları da web sitesinde bulunmaktadır. Bahçeli, yüzme havuzlu, otoparklı lüks villalar Kalkan’ın farklı konumlarında yer almaktadır. Denize sıfır, orman manzaralı, orman kıyısında, Kuşbakışı Kalkan manzaralı konumlara sahip villalar bulunmaktadır.

Kalkan yazlık villa tatili yapmak isteyen misafirler web sayfasında yer alan villaları incelemekte, istediği özelliğe sahip olan villaları seçmektedir. Villa bilgileri arasında yatak odası sayısı, villa konumu, villa içinde bulunan dekorasyon eşyaları, sezon fiyatları, sezon bilgileri bulunmaktadır. Ayrıca villanın adı, bulunduğu, bölge ismi, villanın içten ve dıştan çekilmiş fotoğrafları da bulunmaktadır.

Web sayfası üzerinden rezervasyon hızlı ve kolay bir şekilde rezervasyon yapılmaktadır. Tatil başlangıcında misafirler, web sitesi üzerinden fotoğraflarını görerek seçmiş oldukları villaya yerleşmekte ve belirtilen ücret dışında ek bir ücret talep edilmemektedir. İsteyen misafirlere havaalanı transfer hizmeti verilmektedir.

Kalkan villa tatilinde misafirler büyüleyici doğal güzelliğe, koylara, pırıl pırıl denize, kumsallara sahip Kalkan’da rüya gibi bir tatil yaşamaktadır. Misafirler istediği zaman Kalkan kiralık villa havuzunu kullanmakta, istediği saatte uyanmakta ve kahvaltı etmekte, istediği zaman Kalkan beldesini gezmektedir.

Kalkanda gezilecek yerler arasında koylar bulunmaktadır. Mavi yolculuğa çıkan misafirler araçla ulaşılamayacak koyları tekne ile gezmekte, koylarda denize girmekte, güneşlenmektedir.  Kalkan plajı, Kaputaş plajı, Patara plajı misafirlerin denize gireceği tertemiz plajlar arasındadır. İsteyen misafirler kültür turlarına katılarak antik Lidya uygarlığından günümüze kadar gelen eserleri görmekte, fotoğraf çekmektedir.

Kalkan kiralık yazlık villa tatili yapan misafirler özgür tatil yapmanın keyfine varmakta, dinlenmekte ve eğlenmekte, Kalkan’dan mutlu bir şekilde ayrılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder